Talip Yener ilkokulu
Etlik Mh. Adnan Yüksel Cad. Kızıldağ Sk. No 6 Keçiören/ANKARA

VİZYON

Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş; ülkesine, ailesine, topluma, evrensel değerlere saygı gösteren, hoşgörülü, duyarlı ve mutlu bireyler yetiştirerek ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.

MİSYON

Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren tecrübeli öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp rehberlik hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.

BAŞARILAR

¤ 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında Keçiören Belediyesi ve Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “En Yakın Arkadaşım Engelli” adlı kompozisyon yarışmasında Keçiören İlçe Üçüncülüğü. ¤ 2010-2011 Eğitim Öğretim yılında “Mavi Gök, Yeşil Yaprak Projesi” kapsamında yapılan çevre konulu yarışmada Ankara İl İkinciliği. ¤ Kitap Okuma Yarışmalarında 2 defa İlçe, 3 defa Bölge Birinciliği ¤ Değerler Eğitimi Projesi kapsamında çok başarılı çalışmalar.
Kütüphane Kitap Sayısı :365
Öğretim Şekli :Okulumuz yıkılıp yapılacağından; İbni Sina Ortaokulu´nda Öğlenci devrede eğitim-öğretim yapmaktadır.

Öğretim Şekli

Okulumuzda Eğitim Öğretim öğle 13:50´da; başlayıp akşam 18.30 da bitmektedir.

Okulumuz doğalgaz ile ısıtılmaktadır.

Servis Bilgisi

Okulumuz öğrenci servis taşımacılığı Öz Şimşekler firması tarafından yapılmaktadır.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Keçiören İlçe Merkezine 6 km Ankara İl Merkezine ise 9 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Etlik Mahallesi Adnan Yüksel Caddesi Kızıldağ Sokak üzerinde bulunmaktadır. Etlik Mahallesi diğer ilçelerden ve illerden sürekli göç alan kentsel dönüşümün ve yapılaşmanın çok hızlı ileriediği bir mahalledir. Bölgede Eğitim seviyesi normal düzeydedir. Okula yakın 2 tane Alış Veriş Merkezi bulunmaktadır. İş istihdamı İlçenin diğer bölgelerine göre düşüktür.

Okulumuz Anasınıfı dahil 263 öğrenci ile eğitim vermektedir.